Solutii de date B2B 
Sprijinind dezvoltarea afacerii tale

EasyBusiness

Cu mai mult de 54 milioane de companii si peste 60 de criterii de cautare, folosind baza noastra de date globala, aplicatia online EasyBusiness te va ajuta sa generezi cele mai potrivite lead-uri de vanzari si liste pentru marketing, indiferent daca folosesti datele pentru telesales, email, marketing digital sau campanii de distributie directa.

Acces online 24/7 la date despre companii

Localizeaza prospectii pe harta

Direct Marketing

Cu oferta noastra de Direct Marketing, vei beneficia de o gama de servicii personalizate, pentru a crea campanii multi-canal. In plus, vei avea posibilitatea de a analiza precis si imediat rezultatul investitiei.

Campanii personalizate

Asistenta personalizata

EasyList

Desacarc o lista detaliata de companii - Date despre +59 de milioane de companii din toata lumea.
Aplicatia EasyList este un instrument direct conceput pentru generarea de liste personalizate de prospecti, folosind baza de date noastra de date globala de peste 59 milioane de companii.

Descarcare directa si imediata

Sursa de prospectare targetata & eficienta

Booster

Conecteaza-te cu o audienta targetata si genereaza noil lead-uri de vanzari folosind portalul Kompass.com cu audienta globala. Cu peste 7.5 milioane de vizitatori lunar din 68 de tari, vei beneficia de un SEO imbunatatit si vei creste traficul de potentiali clienti.

Profil de companie cu expunere optimizata la nivel local si global

Pozitionare prioritara in paginile noastre pentru afaceri

Solutii Digitale

Construieste, completeaza si administreaza profilul de companie pentru a atrage vizitatori instantaneu. Cu peste 7.5 milioane de vizitatori lunar din 68 de tari, foloseste expertiza noastra PPC pentru a dirija cereri relevante catre profilul tau.

Consolideaza reputatia si recunoasterea brandului

Masurarea performantei

Inregistreaza-ti compania

Dac vrei sa aintri pe noi piete sau vrei sa-ti cresti vanzarile, atunci inregistreaza-ti compania gratuit in portalul B2B Kompass cu expunere globala.

Web design otimizat si responsive

Consolideaza-ti pozitionarea la nivel global